De kleinkinders

Dat was het weer.  Een druk maar heel gezellig weekend met de kleinkinderen en hun ouders. Ze hebben gekleid, getekend, gekleurd en geknipt.  Ze hebben gespeeld met het nieuwe poppenstapelbed* , met de ouwe kinderboerderij – nog van hun oom geweest, die nu op vakantie in Frankrijk zit –  en met de min of meer nieuwe bromtol die een vuurtoren heeft, die gaat branden als je maar lang en hard genoeg draait en waarop net-echt meeuwengeluid te horen is. We zijn met z’n allen naar de speeltuin geweest en Opa had een heel leuk computerspelletje gevonden met een barman, die je cocktails liet maken, die je hem dan liet proeven en daarna  – spannend, spannend – trok hij een raar gezicht of werd hij groen en dan … enfin, kijkt u zelf maar, want ik heb er een filmpje van gemaakt.

Mare moest n.l.  iedere keer zo lachen, zo aanstekelijk lachen …  En dan nog iets geweldigs: we zijn ondanks de slechte weersvoorspelling toch naar Sprookjeswonderland in Enkhuizen geweest en we hadden daar toch opeens mooi weer. Och wat boften wij weer. Hun moeder was zo slim geweest om extra kleertjes mee te nemen, als alles nat zou zijn en een handdoek maar niet nodig geweest. Ook daar zijn we nog ná de sprookjes in een heel leuke speeltuin geweest en iedereen heeft genoten. Ja, het was een heel leuk weekend. 

 

 

 

* Had ik laatst gekocht bij de Kringloop, met een trapje erbij en lakentjes en kussentjes. Allerlei knuffelbeesten en Mare’s popje konden zodoende gezellig samen naar én uit bed.  

 

Advertenties

10 thoughts on “De kleinkinders

  1. Mooi, alle dingen die je met de kleinkinderen kan doen. Je bent gezegend!
    ps
    Ik hoop dat deze reactie doorkomt, de vorige strandden, ik weet niet waarom.

  2. Als je MyBee op je pc zet, kun je Mare en Rein rustig even zonder toezicht op je pc laten. Het is een speciale kinderbrowser die je op hun leeftijd kunt instellen, een aparte instelling voor elk kind, Je kunt ook nog instellen of je streng of gemiddeld of juist heel makkelijk bent.

  3. Koos treft het dat je kleinkind zulke heerlijke bedjes maakt. Ik ben een beetje jaloers op Koos geloof ik, lekker, lekker slapen, immer leise

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s