Een prachtige familiedag

Natuurlijk had ik mij helemaal niet druk hoeven maken, want het zijn allemaal lieve mensen, mijn aangetrouwde familie. Zelfs als ik in lompen was gekomen, zouden ze nog wat  aardigs gezegd hebben. Misschien zo iets als: “… maar al zijn het wat oudere kleren, ze stáán je geweldig, Thérèse”.   Lief hè? En het was mooi weer, ook. En we werden verwend met taart en koffie, wijn, hapjes, soep, pasta en heerlijke tiramisu toe. Het was zo gezellig dat we pas laat op huis aan gingen.  Ik plaats maar geen foto’s, want ik ben vergeten om toestemming te vragen. Alleen  van Mare en Rein, die ook genoten hebben. Bij deze wel onze buitengewoon hartelijke dank aan Noortje, Astrid, Sophie en Aart, Frans, Hélène, Frits en Ans en Anton, Merlijn, Loes  en Bjorn, Eefje, Jacques, Pauline en Joost, Aron, Linda, Mare en Rein, Marie-Louise, Divera en Cor.

Advertenties

12 thoughts on “Een prachtige familiedag

  1. Uhhh, je was toch aan het lijnen, Therese, of was dat juist gedaan zodat een dagje ‘zondigen’ niet erg zou zijn. (‘zondigen’ want waarom zou je niet lekker eten als er lekker eten bestaat. jaja met mate enzo, gaaaaaap)
    Klinkt hoe dan ook als een mooie dag

      • je moet sowieso zo veel mogelijk genieten, mooi meegenomen denk ik dan. Zag vanochtend familie zwaan waarvan de kinderen les kregen in vliegen, deel 1 (pa vloog en de kinderen en moeder door het water flink met de vleugels klapperen)

      • pappie is de grootste, al zullen er best nog andere kenmerken zijn. Maar de rolverdeling is duidelijk: hij gaat voorop en bewaakt als eerste de hele bups. je moet die moeder ook niet uitvlakken hoor, want zij heeft de hele tijd op het nest gezeten, met nauwelijks wat te eten. De aanstaande vader presteert het dan om zo maar eens een dagje of zo een blokje om te gaan, dus het wordt dan ook wel tijd dat hij na het uitbroeden ook eens wat doet.

  2. Aha Aleida, ja, het is duidelijk. En pappie neemt dan ook natuurlijk de stoerste job op zich. Maar goed, dat kennen we natuurlijk. Mooi hoor dat jij dit kunt zien. IK zal nu niet gaan zeuren over een eigen weblog… en dat doe ik dus niet, hahaha. Heb last van een té goed humeur. Groetjes Th.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s