Nacht- en dagfoto’s

december 2012 085

Na tot ’s nachts in een prettig boek te hebben zitten lezen, zag ik opeens, dat de sneeuw was blijven liggen. Er lag zelfs al een tamelijk behoorlijk pak. Kwaster was al naar bed en morgen zou die sneeuw misschien al weggesmolten zijn en zou hij het helemaal gemist hebben. Maar … hij heeft mij! Ik trok wat warms aan, pakte mijn camera en zette de flitser aan. En jawel, het lukte. Het was wel een beetje gokken want op mijn schermpje was niet veel te zien. Vanochtend heb ik gewoon overdag ongeveer dezelfde dingen gefotografeerd. Kijk:

december 2012 070december 2012 075

december 2012 071 december 2012 078

Advertenties

6 thoughts on “Nacht- en dagfoto’s

  1. met die sneeuwvlokjes erdoor is het helemaal prachtig! Hier (R dam) lag ook een klein laagje, glibberdeglibber, maar toch keurig met de hakjes naar t werk. Lief van jou hoor om in de nacht foto’s te maken. Zou dat nou echte liefde wezen?

  2. Die boom, echt heel mooi. Sneeuw is een dankbaar foto-onderwerp en de bloemen laten zich er niet door op de kop zitten.
    Leuk dat WP voor sneeuw zorgt, ik dacht al dat er storing was mijn mijn weblog…

  3. een leuke winterimpressie, hier is alles inmiddels weer mooi groen. Wat mij betreft mag dit de winter geweest zijn, oh ja nog een beetje nachtvorst voor de schaatsliefhebbers, maar geen ijzel

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s