Groot nieuws

juli 2013 417Zojuist … stil nou … zójuist heb ik een eigen blad opgericht. Omdat ik nog geen echt goede naam bedacht heb, komt het voorlopig uit onder de titel: ‘Sprookjes?  Ja!’   Er zal werkelijk van alles in komen te staan, zoals roddels en nieuwtjes over de mensen en dieren in Sprookjesland, maar ook verhalen vol romantiek en krachtige emoties. Wat zal dit voorzien in een behoefte, in een wereld die steeds vreselijker wordt en waarin wij ons het liefst zouden willen verstoppen in een … ja sprookjeswereld. Maar het moet geen zoetelijk paradijsje worden, nietwaar? Dan zou al gauw het glazuur van onze tanden springen. Nee, ook akelige dingen zullen aan bod komen en roddels, achterklap en geheimzinnige berichten. Dat voorziet in een menselijke behoefte –nee, schaam u maar niet- en dat zal er dan ook vrijuit  in gepubliceerd worden. Kortom, het wordt een fijn blad voor jong en oud, voor man, vrouw en kind, een blad voor iedereen dus.

juli 2013 370juli 2013 337

Hier volgen zovast ter kennismaking, in afwachting van de prachtige sprookjesverhalen,  een paar losse berichten en aankondigingen…  bijvoorbeeld deze: Is er een romance gaande tussen de boze heks en de wrede wulpse wolf? Is hij daarom naar een plastisch chirurg geweest om zijn kaaklijn te laten veranderen? En zal de heks haar lelijke pukkels laten verwijderen, uit pure liefde?

juli 2013 330En dan: wat doet Roodkapje daar met een kikker? Is zij het spoor een beetje bijster, een burnout gekregen soms? Dat kan de beste gebeuren.

En heeft een roodharige prinses Amalgania genaamd een ongeluk gehad? En nog erger: heeft zij eigenlijk een pruik??? Is haar haar níet haar eigen haar? Onze fotograaf, die  toevallig in de struiken lag, heeft dit op de gevoelige plaat vastgelegd. (Zie foto hierboven) Kijk… Wat denkt u?

juli 2013 465 Trouwens deze zelfde roodharige –het is ook altijd wat met dat soort- heeft opeens te maken met twee kikkers! Wie moet zij nu vertrouwen? Wie is de echte prins die haar gouden bal zal gaan halen? Die met die malle zwembroek en flippers of dat bescheiden diertje op de achtergrond? Wilt u weten hoe het verder loopt, koop dit blad en … bekijk de talrijke plaatjes en lees het ! Losse nummers verkrijgbaar bij uw kiosk. Ook een abonnement behoort tot de mogelijkheden. 

Colofon. Hoofdredactrice Thérèse Aarts. Editor Berendien van der Heyden. Assistent: Koos Kater. Fotograaf: Henk Struik. Papier: Troost en Krant.

Heeft u nog  wensen of vragen, meldt ze en stel ze en wij komen er wel uit, zou ik zeggen.

juli 2013 419P.S. Zit er in de Sprookjeswereld ook iemand in het Torentje? Een kleine Rutteman? Of nog beter een kleine Ruttevrouw??

11 gedachten over “Groot nieuws

  1. Haha dit gaat fijn weer helemaal uit de hand lopen.
    Laat de wolf wel oppassen, heksen zijn echt altijd op iets uit. En voor die kikkers is er altijd de kikkererwtenproef om de echte prins aan te wijzen. O sorry, ik moet me er niet mee bemoeien want het is jouw tijdschrift. Was ik zelf maar op dat idee gekomen!

    • Ik kán nog wl wat free-lancers gebruiken met de nodige know-how en verbeeldingskracht…een gastlogje hoort dus tot de mogelijkheden, beste mevrouw Aargh.

    • Ik weet niet of alle antwoorden komen, Ria. In de Privé, die ik af en toe van iemand kreeg, stellen ze ook veel vragen, maar antwoorden… mondjesmaat, hoor!

  2. Alles wat gratis en online is ben ik wel liefhebber van! Dan is het hele leven gelijk een sprookje, en ze leefden nog lang en gelukkig, en vol met sprookjes!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s