Televisie

september 2013 157En nu zijn we ook al door de zomergasten heen… jammer, hoor. We zouden toch best zo door kunnen gaan. Na  de zomer gaan we over tot de herfstgasten en daarna komen dan de wintergasten, met als 1e gast Harry de Winter, ik zeg maar wat.  In de lente en een stuk van de zomer nemen we dan een ruime pauze en iedere vier of beter nog zes weken  komt er een andere gastheer/vrouw aan bod. Nou VPRO, neemt u mij als adviseuse? Ik barst altijd van de goede ideeën. 

En ook de zomer begint zijn einde te naderen. Gelukkig merken we er nog niks van, behalve wat spinnewebben en voor mij mag die o zo mooie herfst nog best een hele tijd wegblijven. Want –hoe men het ook draait of keert- de herfst is toch de voorbode van de winter en die zou ik het liefst heel anders zien en ook veel korter. Maar mij wordt in deze niks gevraagd. Nou ja, we zullen wel zien.

september 2013 155P.S.1 Hebt u de rebus al opgelost in de VPRO gids?

P.S. 2  Nog 3 nachtjes slapen, hiep hoi! Ik zal het morgen of zo wel vertellen.

6 gedachten over “Televisie

 1. Nou, ik vind anders dat Zomergasten al minstens zo’n 15 jaar door zijn interessante gasten heen is, dus een uitbreiding naar andere seizoenen lijkt me geen verbetering.

 2. We kunnen nu weer naar boeren en vrouwen kijken. Of mannen. Heb net de eerste uitzending gemist en ik vermoed dat ik er wel meer ga missen.
  Tja, dat de zomer voorbij gaat is altijd zo jammer… Misschien krijgen we nog een toegift?

 3. Nou, dat gaat de vpro heel wat sjaals kosten! Harry de Winter in december? OK, dan Erik Herfst in september. Of is die al dood? Ook de laatste aflevering van ZG was geweldig. Ik heb genoten van de afgegraven termietenheuvel. Wat een architectuur. En die boeren gaan dit jaar zelf maar eens zoeken.

  • Helaas Tagrijn is Erik Herfst al heel lang niet meer onder ons. Wel een toepasselijke naam, haha. Wij hebben trouwens ook een nichtje die van Lente heet. Een leuke meid, wordt vast een interessante avond dan.
   De laatste zomergast heb ik gemist, wegens een gezellig etentje met zwager en schoonzus.
   En die boeren, ja, daar kijk ik toch al nooit naar.
   Groetjes Tagrijn!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s