Bing, Bing en … Bing

Sinds wij weer in het dolgelukkige bezit van een kat zijn, hebben wij bijna nergens anders oog voor. En Bing (Mr. Bingley officieel) die houdt niet alleen ons goed in de gaten, maar tegelijk kijkt hij zijn ogen uit, want er is zoveel te zien bij ons. Dat is nog eens een verschil met dat praktisch lege kamertje in het asiel. Hij zat daar overigens maar 14 dagen, maar toch … En de mogelijkheden zijn legio.  Ren je bijvoorbeeld een balletje achterna, kan je zo leuk onder de banken door glijden. Lig je heerlijk bovenop een bank, ontdek je opeens een zwarte staart, die gepakt moet worden. En wij maar lachen, alsof we nog nooit een jonge kat hebben zien uh…doen. Dat hij zo snel gewend is, verbaast ons ook al zo.  Hij komt enthousiast naar ons toe, als wij de kamer binnen komen, ’s ochtends maar ook als wij maar heel even weg zijn geweest. Wij zijn dermate gefascineerd, dat wij niet eens gemerkt hebben wat er zoal pal voor onze neus heeft afgespeeld en dat was niet niks, hoor. U kent die prachtige treurwilg, waarop wij uitzicht hadden

. maart 2014 009Nou, dit is er van over en eigenlijk nóg minder. Het lijkt wel alsof men wist dat onze aandacht ergens anders was. En zou dit de hele zomer ons uitzicht zijn?? Nu vraag ik u. Een dag later begon men onze hele stoep ondersteboven te woelen. Een lawaai dat ze maakten. Het is dat ‘onze’ Bing zô’ne stoere is, maar leuk vond hij het niet.

maart 2014 066Kijk, ik heb een foto van die lui gemaakt en gevraagd of het niet wat zachter kon. Maar nee hoor, ze stonden daar zo’n beetje mij uit te lachen en zeiden dat ze met katten absoluut geen rekening konden houden. Maar inmiddels zijn ze naar huis en is de rust wedergekeerd. Bing is er moe van geworden en doet momenteel een fikse dut. Wel heeft hij gemerkt dat achter de deuren nog een veel grotere wereld is, maar die wordt steeds voor zijn neus dichtgedaan. Hij zal het allemaal nog mogen ontdekken, maar vier weken moet hij binnenblijven is ons gezegd en dat doen we dan maar.

maart 2014 058maart 2014 059maart 2014 060 maart 2014 061maart 2014 057

9 gedachten over “Bing, Bing en … Bing

  1. Ik vind zwart-witte katten altijd zo mooi en leuk uitzien. Goed om te weten dat jullie zo’n leuke nieuwe huisgenoot hebben na die goeie lobbes van een Koos.

  2. Het is echt een heel mooi katje. En wat fijn dat het zo klikt. Vier weken binnen is wel heel erg lang hoor. Ach verdriet en vreugd ligt soms heel dicht bij elkaar. Ik heb afscheid moeten nemen van Sjimmie. Ik mis haar, maar wij laten het nu bij twee honden. zij zijn wel een troost voor mij.

  3. Is natuurlijk wel sneu, zeker als het ook voor een kat mooi weer is, om binnen te moeten blijven. Hij snapt er natuurlijk niets van dat dat nodig is.
    En die boom. Tja, dat zullen ze niet voor de lol doen. Zal wel nodig zijn, denk ik dan maar lijdzaam.

  4. Het zal voorzorg zijn. Met de stormen afgelopen jaar zijn zoveel bomen gesneuveld, dan kun je ze maar beter een beetje drastisch snoeien. De kans dat hij bij storm op jullie huis terecht komt is nu ook een stuk kleiner, dat is wel weer een fijn idee.
    Wat leuk he die kattennieuwsgierigheid, Er valt nog heel veel te ontdekken, hoera!

  5. hier in de buurt ook een treurwilg die zo onderhanden genomen is, die loopt wel weer uit hoor, maar het blijft een raar gezicht he. Fijn dat jullie zo’n pret met Bing hebben 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s