Voilà

CIMG0413Dan maar het idee van Ria (in Zeeland) opvolgen: ‘op Hans (Kwaster) zijn ding mijn dingetjes doen’. Nu heb ik intussen al veel té veel dingen om in één klap op te schrijven, maar ik zal er wat van uitzoeken.
De honderdjarige oom van Kwaster heeft zijn verjaardag overleefd én er zelfs van genoten. ’s Avonds was hij klaarwakker en maakte grapjes, vernamen wij. Het was een geweldig feest en tegelijkertijd een uitgebreide familiereünie. Zijn kinderen vonden het zó gezellig dat men besloot zijn 105e verjaardag weer zo te vieren.
Gisteren hebben wij hier vergaderd i.v.m. de plannen van Jeannette en Tanja om in de Meisjesschool een filmweekend te organiseren. Het wordt nu niet direct een festival, meer een feestelijk en kunstzinnig kijk- en doe avontuur. Het wordt nog wel aanpoten want 2 en 3 augustus komen snel naderbij. Opeens moet ik een soort cineaste worden, o help. Nou ja, maar gewoon proberen, nietwaar?
CIMG0301CIMG0403CIMG0397CIMG0378Wij zijn afgelopen zondag naar Sprookjeswonderland geweest. Schoondochter Linda, ik en de kleinkinderen. De mannen deden wat anders. Iedereen zijn zin en zo was het een geslaagde vaderdag. Ik heb een boel foto’s gemaakt maar die staan op mijn ‘arme zieke’ computer, die nog steeds bij de dokter in behandeling is.
Ook erg is dat ik heel veel van jullie schrijfsels, lieve vrienden, niet lees momenteel. Het is toch lastig op een ander zijn ‘ding én ik hoopte natuurlijk dat die van mij al lang weer klaar voor gebruik zou zijn, maar nee…*snik*.
Verder heb ik al 2 keer naar de voetbal van Oranje gekeken –nou ja, al breiend dan- en ben nu een grote fan van Robben en Van Persie.
En als laatste nog twee dingen over mijn kleindochter Mare. Zij zit op turnen en kan nu al een reuzenzwaai maken aan de rekstok. Daarin lijkt zij totaal niet op haar Oma, want die durfde namelijk helemaal niks op gymnastiek. Dit was het dan zo’n beetje, beste lezers.

PS Toch nog wat foto’s gevonden.

4 gedachten over “Voilà

  1. Hee, een paardenmeisje. Die automatische paarden gaan tegenwoordig veel harder dan toen ik erop mocht als klein meisje. Beetje jaloers.

  2. Wat een leuke dingen heb je weer gedaan, cq onderomen. Jammer dat je computer het momenteel niet goed doet. Vergeet niet om foto’s van je kinderen en kleinkinderen af te laten drukken. Want die gaan minder snel verloren.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s