Ingrediënten

Dit zijn de volgende ingrediënten voor een logje: vroeg, een blauwe lucht, rommelmarkt in Andijk. Daar moet ik het mee doen. Dat is alles wat ik heb om een logje te schrijven. We stonden dus vroeg op, dronken snel een beker koffie, aten een plakje cake en vertrokken onmiddellijk met de auto naar een dorpje verderop, Andijk geheten. Hoopvol gestemd om daar iets moois op de kop te tikken, in ieder geval iets bijzonders. En wat zagen wij daar? Een lege groene grasvlakte, mooi fris groen maar LEEG. “Pats” deed ons goede humeur. Wat was dat nou? We hadden het toch goed gelezen, zondag 24 augustus? Ja. Maar er was NIKS. Met ons maakten meerdere auto’s rechtsomkeert. Het leek verdulleme wel het omgekeerde mopje van die jongens die naar Parijs gingen. Kent u die? Ja hè? Het antwoord is: ze gingen niet. Bij ons was het: we gingen wel maar de markt was er niet. Nu zitten we weer thuis. Aan de tweede bak koffie…

beker koffie 007

9 gedachten over “Ingrediënten

  1. Arme jullie,ik leef mee.
    Thérèe, achter deze vreemde naam huist mijn nieuwe weblog. Vind je het goed dat ik je op mijn blogrol zet? Bertie.

  2. Baal er ook zo van als ik niemand kan vinden die me die ‘lege groene grasvlakte’ wil verkopen. Ze waren waarschijnlijk ‘bakkie doen’.

    • Ja Aron, het was sappig mooi groen gras, hoor. Je zou er zo heel wat koeien op kunnen zetten. Ja, een bakkie doen, dat zal het zijn geweest of ze hadden zich verslapen of gewoon zin zin ‘an’. Groetjes daar!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s