Een slimme combinatie

weblog 024

weblog 039weblog 027weblog 033weblog 024Daar er veel drukte heerste gisteren  zowel bij Sinterklaas als bij het gezinnetje in Gorkum (Gorinchem) , is er een combinatie gemaakt. Mare (kleindochter) ging eerst haar wedstrijd turnen doen en haalde een tweede plaats en een medaille voor het Sinterklaastoernooi. Rein (kleinzoon) die sinds kort op voetbal is, zat heel toevallig in de winterstop (echt hè?)  Hans mocht een schilderij aanleveren voor een stoelententoonstelling in het Gorcums Museum ‘Van stoelen bezeten’. Staat altijd goed op je CV en is een eer natuurlijk. Maar wij moesten het zelf brengen. “Mooi” zei Hans, ‘dan kunnen wij namens de Sint zijn cadeautjes meenemen, dat scheelt alweer voor die arme man”. “En dan kunnen jullie ook meteen de tentoonstelling zien en hier gezellig blijven eten”, zeiden Aron (zoon) en Linda (schoondochter).  “Dan kunnen jullie ook mij  horen fluiten” zei Mare. “Dan doe ik ook even mee”, zei Linda. Al met al werd het dus een leuk en mooi privéconcert. Nu moet u weten dat Mare nog geen jaar les heeft, nou nou?  Wij zijn dus apetrots!!  Rein wilde ons ook nog zijn voetbalkunsten tonen maar dat werd toch een beetje te gevaarlijk in een huiskamer. Hij heeft trouwens al één doelpunt gescoord. Nou nou? Beretrots zijn wij!!

weblog 097Daarna gingen wij even naar het museum. Ik zat met het schilderij op mijn hoofd, daar wij anders niet met z’n vieren in de auto pasten, Hans, Aron, het schilderij en ik. Ik zal u ook een indrukje van de tentoonstelling geven door de foto’s. Verder moet u daar zelf maar gaan kijken als u er niet te ver vandaan woont en er belangstelling voor heeft. U kunt dan ook meteen de martelaren van G. zien –ook een mooie combinatie en … Napoleon en andere curiosa. Daarna aten wij nog lekker en gezond, met een puddinkje toe en nog een kop koffie en zo reden wij tevreden en voldaan weer huiswaarts. Een leuke en welbestede dag. Ik moet hiermee opschieten, want dadelijk gaan we weer iets anders doen. Ook Opa’s en Oma’s hebben het soms druk. U hoort nog van mij.

weblog 063foto gemaakt door Aron.weblog 042weblog 074

klikken op foto’s voor groter

Advertenties

7 thoughts on “Een slimme combinatie

  1. Wat leuk dat Mare al samen met Linda voor publiek musiceert na zo’n korte tijd. Zelf muziek kunnen maken is zo’n rijkdom! En dat Hans z’n schilderij is opgenomen in dat museum is ook geweldig. En een medaille ook nog voor Mare, toe maar, je hebt weer een hoop om trots op te zijn Therese! 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s