Schrijver ontdekt

weblog 030Afgelopen weekend kreeg ik van jongste zoon een heel leuk boekje cadeau van een schrijver die ik nog helemaal niet kende. U misschien wel, maar ik dacht het toch maar even door te geven. Is hij namelijk voor u evenmin bekend, kunt u er misschien ook zo van genieten.  Ik heb het nog niet uit, maar ik weet nu al wel, dat het een plezier is om te lezen. Ik kreeg ‘Eekhrn zkt eekhrn’  van David Sedaris. De oorspronkelijke titel is: ‘Squirrrel Seeks Chipmunk’.  De illustraties zijn van Ian Falconer, ook zeer de moeite waard. Volgens zoonlief is het goed vertaald, wat  bij deze schrijver nauw luistert.  Hij heeft nog meer boeken geschreven. Dus in theorie kan ik even vooruit –altijd een geruststellend idee-  en u misschien ook?

weblog 034klik klik

14 gedachten over “Schrijver ontdekt

  1. Even gegoogled (die chipmunk is daar niet Afgelopen 😉 ). Kende hem niet. Wat vind je er leuk aan, of moet ik gewoon zelf maar zien? De omslagen zijn wel veelbelovend.

  2. Nou, je bent niet de enige Thérèse, ik had ook nog niet van hem gehoord.. 🙂 Gelukkig nu wel, het klinkt als een aanrader – en wat is het prachtig vormgegeven, die omslag!

      • Ja, daar heb je wel een goed punt, het is inderdaad erg druk (maar het zou mij opvallen in de winkel :-))

        “Off-topic”: *sorry* voor de ‘hik’ in onze server.. Die plaatst sinds de verhuizing de berichten dubbel ;-} We hebben de server thuis staan, maar kunnen het probleem niet vinden… ik ben bang dat ‘ie op crashen staat… ;-( (We zijn er in elk geval mee bezig!)

  3. Ik ken hem niet, maar ik ken wel de vreugde van een nieuw ontdekte schrijver, heerlijk is dat! De laatste tijd heb ik een heel stel geweldige schrijvers ‘ontdekt’ omdat ik meer over de grens kijk, ik kan weer jaren vooruit 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s