Erg verdrietig

weblog 031Afgelopen woensdag kreeg ik het droevig bericht dat mijn jongste broer Jac in zijn slaap is overleden. Volkomen onverwacht.

Voor zover iedereen wist, verkeerde hij in blakende gezondheid. Op 13 juni zagen wij hem op de familiedag, op en top genietend van de gezamenlijke fietstocht . Hij en ik hebben nog uitvoerig samen gepraat over van alles en hij maakte een gezonde en gelukkige indruk. En dat vonden de anderen ook. Hij zag er zó goed uit, vond men. Ook hebben wij op die dag nog samen gekookt, met veel plezier. Dat alles maakte dat wij dit nooit verwacht hadden en dat het als een verschrikkelijk klap aankwam. Wij kunnen het eigenlijk nóg niet geloven. Arme lieve Jac.

Advertenties

26 thoughts on “Erg verdrietig

 1. God wat erg Therese! Voor jullie als familie. Voor Jac waarschijnlijk veel te vroeg, maar hij heeft beleefd tot het laatste moment, hoop dat dat een troost is voor jullie. Gecondoleerd en sterkte met het verlies.

 2. O wat verschrikkelijk Thérèse! Dat is toch niet te bevatten, zo’n plotselinge dood? Ik wens je veel sterkte, want het zal nog lang duren eer je dit verlies enigszins hebt verwerkt. Liefs!

 3. Wat erg, zo zo plotseling en onverwachts te overlijden, jullie zullen vreselijk geschrokken zijn. Sterkte Thérèse, voor jou en alle nabestaanden.

 4. Lieve Thérèse, wat verschrikkelijk.
  Geen woorden heb ik nu paraat. Hooguit een virtuele arm om je heen.
  Als een nachtkaars uitgedoofd in de nacht.
  Onderweg naar verten die niemand kent.

  Lieve groet Joyce.

 5. Gecondoleerd Therese, dit is als een donderslag bij heldere hemel. Het zal een tijd duren dat je kunt zeggen , wat fijn dat hij geen lijdensweg had. Voor nu heel veel sterkte allemaal.

 6. Zo onverwachts, dan is het wel heel raar om het zo maar ineens te moeten accepteren. Mijn oprechte condoloeance en sterkte met het afscheid nemen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s