Weer zo’n dag (2)

blog 020blog 021En tot slot een broedende meerkoet die mij even haar eitje(s) liet zien, een bootje met een meneer, een eendenpaartje, een broedende fuut, die gelukkig gewoon bleef zitten op haar eieren, een sloot met molen, spoorwegdingen en als allerlaatste een ouderwets dorpsgezicht, waarop alleen de rollator iets ‘nieuwerwets’ is.

blog 022 blog 025blog 026blog 024blog 028blog 029blog 031blog 032blog 034blog 035blog 036

Advertenties

11 thoughts on “Weer zo’n dag (2)

  1. een paar mooie beelden die de zorgen doen vergeten. Ik zag op de Maas bij het gouvernement een vindingrijke meerkoet, die van lege melkpakken en plastic afval een kleurig mjaar degelijk nest had gemaakt..

  2. Er gebeurt eigelijk elkedag wel iets schokkends, we kunnen ons dat allemaal niet aantrekken, dan heb je geen leven meer.

  3. Eitjes van een meerkoet, een broedende fuut. Wat wij mensen ook uitvreten, het leven gaat toch gewoon door. De natuur laat zich niet kisten. Nooit.

  4. Ruwe stormen mogen woeden, letterlijke en figuurlijk, maar ik laat me toch iedere keer weer verblijden door de narcissen die tetterend de lente aankondigen, aangevuld door de kwetterende vogels ’s morgens. Ik wil mij niet in angst verliezen, hoewel ik soms best wel eens bang ben voor de toekomst en wat ons nog verder boven het hoofd hangt.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s