Zoonlief M bericht ons

blog 051Weet u nog dat wij niks van hem hoorden, vanuit dat verre Amerika? En dat ik dat hier schreef en hier een lichte paniek zaaide, wat overigens niet mijn bedoeling was.  Nou ik zal u zeggen, hij heeft zijn leven dik gebeterd. Na het eerste bericht kregen we na een paar dagen alweer een melding waar hij zat en hoe hij en zijn vriend het maakten en zo het een en ander. Wij vonden dat gezellig en na een paar dagen, ja hoor, alwéér! Gestaag grepen wij naar de atlas. Eerst was hij in de woestijn en toen weer ergens waar het koud was. En op een dag, jawel, POST zowaar, uit Albuquerque nog wel. Wij openden het en er kwam een tekening uit. Met een uitgebreider schrijven, ‘dat de cactussen zo inspirerend waren’ en hoe geweldig alles was. Dat is mooi, hè? Binnenkort komt hij al weer terug en zien wij de foto’s en horen de verhalen. Wat gaan 4 weken snel voorbij. Dat zal hij ook wel vinden als hij weer op zijn werk zit. Tja…

Advertenties

13 thoughts on “Zoonlief M bericht ons

  1. Leuk, zo kun je een beetje meeleven. Google earth is ook geweldig om reizen van anderen te volgen, als je op satelliet instelt en flink inzoomt kun je landschappen vaak prachtig zien, en er zijn vaak ook aanklikbare foto’s bij. Maar het belangrijkste is natuurlijk dat je niet meer bezorgd hoeft te zijn en dat je weet dat hij geniet van zijn reis.

    • Hij tekent en schildert, fotografeert, maakt hout- en linoleumsnedes, boetseert en snijdt houten voorwerpen, maar hij weigert te exposeren. Wij vinden het prachtig en creatief, maar hij wil er niks van weten. Tja… hij heeft natuurlijk ons als voorbeeld: veel werken én inversteren, maar weinig verdienen en ook nog vaak ondergewaardeerd worden.

  2. Ik had de dag nadat jij over het niet ontvangen van berichten op de Duitse tv gezien dat er overstromingen waren in Texas, wat me de schrik om het hart joeg. Gelukkig dat alles okay was.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s