Nieuw plan

Ha hoera!  Het gaat goed met de etsen. Ik had mij voorgenomen er twee per week te maken of één als het een meer bewerkelijke is. Ik ben nú al boven de vijftig en dat is ruim genoeg voor een half jaar. “We zitten nu pas net in maart”, zult u zeggen, maar ik ben begonnen in oktober. Als ik mij iets voorneem, begin ik ook meteen. Dat is het beste, is mijn ervaring. Het aantal is natuurlijk niet echt belangrijk – ik krijg geen boete als ik te weinig produceer -maar ik heb zo iets gewoon nodig. Een stok achter de deur of mijzelf achter mijn broek zitten, zo iets begrijpt u wel? Omdat het zo goed gaat, ga ik mijn plannen voor het tweede half jaar een tikkeltje wijzigen. Als de maand maart om is (een half jaar) ga ik eventueel minder etsen, groter tekenen en één schilderij per week maken. Dat is het plan. “Wat hebben wij ermee te maken, jij doet toch wat je zelf wilt…”, zult u zeggen. Nou, ik hoop eigenlijk op een beetje aanmoediging, dat is het enige wat u hoeft te doen. Dat wilde ik maar even zeggen. Ik plaats er een kleine ets bij, die ik vanmiddag gemaakt heb. Ik vond hem zelf zo leuk geworden. ‘Een vrouwen-onderonsje’ is de titel.blog-036.

 

Advertenties

15 gedachten over “Nieuw plan

  1. Oh, Thérèse wat is dàt een mooie ets! Heel treffend. Je wordt gewoon nieuwsgierig naar hetgeen ze bespreken. Spannend dat je gaat schilderen!

  2. Ik vind dat je je ontzettend goed aan je voornemens houdt. Je hebt een hele mooie losse manier van schetsen, die op je etsen goed uitkomen. Volhouden maar, zou ik zo zeggen, je doet het ontzettend goed!!!

  3. Deze situatie maak ik vaak mee in mijn vlek. Sta je ineens zomaar een tijd te kletsen met dorpsgenotes. Je bent erg goed bezig, hoor Thé. Trots op je.

  4. Wat weer een leuke ets Therese! En het helpt inderdaad vaak als je een publiek hebt dat meekijkt en je ‘aan je afspraak houdt’. Wel opmerkelijk dat je met de jaren steeds productiever wordt. En met veel plezier zo te zien!

  5. Je etsen zijn zo uit het leven gegrepen, ik geniet ervan! Ik bewonder je productiviteit en kan me heel goed voorstellen, dat je de productie wat aanpast. Als er maar wel ‘Thereses” blijven komen, wat minder is niet erg.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s