Help wat gebeurt hier?

DSC01085DSC01086DSC01084Wat is hier aan de hand? Moord en doodslag in onze huiskamer? Broer en zus in gevecht? Vader probeert de knokkende kinderen uit elkaar te halen  of wat??  Oeijoejoei … nadere berichten over de afloop volgen morgen.

DSC01088

Update:  Ja Fialas, heeft het goed. Ik snapte zelf ook niet zo wat er gebeurde. Opeens was daar een lawaai, “kom mee”, riep Papa Aron. “Nee, wij blijven hier bij Oma en Opa”, riep Rein. “Ja, dat doen wij Papa” riep ook Mare. En Papa trok aan Rein zijn voeten, die zich vastklampte aan zijn zus, die heel sterk is geworden van al dat turnen en dwarsfluitspelen. En vlak Rein ook niet uit, een beste keeper bij voetbal én gitaarspeler. Wie heeft nu voor een oplossing gezorgd? Mama Linda en ik, Oma. Ze mogen in de Meivakantie komen logeren en dan gaan we knutselen en spelletjes doen, ook op de computer, schilderen en etsen en filmpjes kijken en ergens naar toe. We zullen ons best vermaken. Knap van Fialas, dat zij dat zo goed geraden heeft. Hiep hiep hiep HOERA!

Advertenties

11 gedachten over “Help wat gebeurt hier?

  1. En dan ook pannenkoeken bakken, he? En een keertje patat met vingers en een hoop mayo eten. Ik dacht eerst ook dat er een schoenenprobleem was, maar het was meer een klampprobleem 🙂

  2. Eind goed al goed. Dat wordt een leuke vakantie, dat zie ik nu al en wat hierboven staat moet natuurlijk ook 😉

    • Ach Tagrijn, als de ouders er niet bij zijn, gaat het een stuk rustiger, is mijn ervaring. Ik weet niet hoe dat komt -door mijn strenge blik?- maar we zien wel.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s