Een logeerpartij

Dit keer kwamen onze kleinkinderen wat langer logeren. Zij hadden zelf al vakantie maar hun ouders nog niet.

We boften met het weer, dus we gingen allereerst naar Artis. Ze kenden daar al zo’n beetje de weg, tenminste dat dachten zij zelf. Enfin, we zijn Rein maar één keer kwijt geweest én hij ons. Ze hebben weer genoten, het nieuwe verblijf van de olifanten gezien, door de tuin gehold, hier gekeken daar gekeken, gekleurde veertjes uit hokken gepeuterd, limonade gedronken, wat lekkers gegeten. Kortom het was een enerverende maar prachtige dag.

Verder hebben ze een ets leren maken, Mare heeft 2 bloemen ‘gevilt’, we zijn naar de kinderboerderij geweest, waar ook een groot speelveld is, waar Rein kan voetballen. Mare heeft één keer fluit geoefend, want binnenkort had zij met haar orkest een uitvoering. O ja, we hebben kwartet gespeeld en ’s avonds probeerden wij –afgepeigerde grootouders – de kinderen op hun tijd naar bed te krijgen, wat ons niet zo best lukte. Nou ja, er was wel meer wat wij niet voor elkaar kregen, maar goed, wij deden ons best, meer kan je niet doen, toch? Wij zijn nu een beetje  bijgekomen; vandaar dit late logje.

Advertenties

9 gedachten over “Een logeerpartij

  1. Lieve Therese, Fijn, dat ook jullie zo van de kleinkinderen hebben genoten. Ik heb het deze tijd erg druk. Vorige week mijn dochter helpen verhuizen en op mijn kleinkind gepast in Den Bosch en de volgende weken wordt het elke maandag en dinsdag oppassen bij mijn oudste kleinkind van 4 jaar in Enschede. Heerlijk ze weer te zien en van hun te genieten! Ik kom alleen een beetje in de knel met mijn plannen voor het maken van een installatie voor de expositie in het kantoor van de sociale verzekeringsbank, maar ik doe mijn best de zaken toch nog klaar te krijgen. Ik ben bezig met het maken van kleine tekeningetjes, die ik samen met kubusjes op wil stellen als een ruimtelijke installatie, maar ik vrees, dat ik mijn grote plannen minder groot moet maken. Het is nu eenmaal zo in de kunst, dat alles veel tijd kost, maar ik ga toch van mijn kleinkind genieten!

  2. Wat leuk allemaal, leuke foto,s ook en wat een prachtig haar hebben ze allebei. Een ets maken kan ik nog niet eens, knap hoor!

  3. Op de foto waar Mare met het glas in haar hand zit kun je heel goed zien dat ze een kleindochter van jou is. Was Rein erg in paniek toen hij kwijt was? Prachtige etsen hebben ze gemaakt. Ik zie talent 😉

    • Ik vroeg inderdaad aan Rein of hij bang was, maar nee… totaal niet. Dus… hij leert er niks van. Het zijn nogal overmoedige luitjes, mijn kleinkinderen, Wieneke.
      En ja, de moeder van mijn schoondochter meent ook vaak gelijkenis met mij te zien.

  4. Jee, dit zou allemaal niet misstaan op een spetterend kinderfeest, wat een mooi begin van de vakantie voor die twee. Geen wonder dat jullie even moesten bijkomen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s