Kunstideeën

Ik heb even niks te schrijven. Ik ben druk bezig met tekenen en etsen en er begint een ideeënstroom op gang te komen. Voordat ik nu alles vergeet, want ja, ik begin een dagje ouder te worden of ik had dat altijd al, dacht ik het hier maar te noteren. Kan ik altijd nog eens terugkijken. Slim hè? Dit wordt idee numero één. U zult er misschien niks in zien, maar ik stel mij daar een heleboel bij voor. Ik noem het ‘waterkunst’. Ik heb al eens een expositie over water gehad, dus het past in mijn ‘oeuvre’ zoals dat zo deftig heet. Het is nu nog maar een simpel rijtje foto’s, maar wie weet wat het zal worden!

 

 

 

Advertenties

11 gedachten over “Kunstideeën

  1. Altijd meteen opschrijven, deed ik al toen ik nog niet oud was 😉
    In je idee zie ik wel iets, voor wat mijn mening waard is. Heb je jaren geleden niet ook water als onderwerp geschilderd? Ik meen me zoiets te herinneren.

  2. Mooi gezegd: “waterkunst”. Het is een kunst om naar water te kijken. Er valt zó veel boeiends aan te zien. Leuk dat je daar eens een expositie over hebt gehad. Dat had ik graag willen zien.

  3. Mooi dat je zo bezig blijft jezelf te ontwikkelen, Therésè. Mooie fotos: ik zie licht en sprankeling, ben benieuwd wat je er verder mee gaat doen. Liefs van Betty aka MuhMuh.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s