Hoera…honderd !

Het is toch niet te geloven, mensen, maar het is mij gelukt en nog wel binnen de plande tijdspanne. Honderd etsen heb ik dit jaar gemaakt, winkelende mensen, spelende kinderen, honden en poezen en heel veel van wat ik allemaal in Artis zag. Niet alleen de dieren, maar ook allerlei toeschouwers, leuke kinderen, opa’s en oma’s  met kleinkinderen, heel oude mensen, tieners, Artis medewerkers al of niet in een soort van treintje, nou ja, dat soort dingen ook. Zelfs de dieren die er eigenlijk niet horen, heb ik geëtst zoals daar zijn de reigers en de aalscholvers, duiven en musjes.

Ik heb nog lang niet alles vastgelegd, de bloemen in het voorjaar bijvoorbeeld, maar die moeten in kleur. Die ga ik misschien schilderen; ik heb met dat doel veel foto’s gemaakt. En ‘de eetbare tuin’, groenten en eetbare bloemen door elkaar heen voor de dieren, daar moet ik ook nog veel aan doen.

Maar goed, een mens kan beter te veel dan te weinig plannen hebben. Mijn laatste etsen zet ik vooraan: het Kerbert terras met drie leeuwen en de bulldog Kay (een lieverd) van de buren aan de overkant.

Advertenties

19 gedachten over “Hoera…honderd !

  1. Mooi Therese! Honderd maar liefst! Kunnen we die allemaal ergens bekijken? Wat doe je het liefst eigenlijk? Dat etsen lijkt me moeilijk en arbeidsintensief. Ook moeilijk om nuances aan te brengen.

    • O wat een lekkere knuffel. De etsen kan je zien op een album ‘Droge naald etsen’ op mijn Facebook. Die kan je weer vergroten. IK hoop dat het lukt. Groetjes ook aan Marleen.

  2. Heel knap! En nu gewoon doorgaan? Of ga je weer iets anders doen. Teveel plannen of te weinig, gewoon lekker bezig zijn daar gaat het om.

    • Ik ga nu dezelfde onderwerpen schilderen, als het lukt en zo af en toe gewoon doorgaan met tekenen en etsen. En misschien toch maar weer naar een tentoonstelling toewerken.

  3. Oh dat lijkt me leuk en interessant om het verschil van de zelfde onderwerpen in etsen en schilderen te zien. Trouwens altijd fijn als je het beoogde doel hebt behaald.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s