Een soort kookworkshop

Kent u de Hello Fresh maaltijden, koken uit een box a.h.w.? Ik zal het toch maar uitleggen. Je kunt bijvoorbeeld drie maaltijden per week bestellen. Dan doen zij alle benodigdheden hartstikke vers in een doos en sturen dat naar je op. Niet voor niks natuurlijk, maar daar hebben we het nu niet over. Ik had de reclame gezien, op een logje van Wieneke gelezen hoe leuk en lekker het was en dacht er nog even over.  Toen kreeg ik tot mijn verrassing bericht van haar dat ze als goede klant drie mensen zo’n doos mocht schenken en ik was een van de gelukkigen. Dus vorige week gingen Hans en ik samen aan de slag. Eerst zou ik het alleen doen, maar gelukkig kwam hij mij helpen. Als ik het alleen gedaan had, zou het een heel andere maaltijd geworden zijn, vrees ik. Ik verwarde de Turkse peper met de Spaanse enzovoort. Bovendien moet je voor twee personen alles met twee vermenigvuldigen. Dat lijkt logisch, maar toch vergat zelfs Hans dat een keer bijna. Maar alles is gelukt. Wij hebben smakelijk gegeten, maar vooral hebben wij veel lol gehad. Het leek echt wel op een workshop en het is reuze spannend of het er zo uit komt te zien als op het plaatje. Niet alleen dat je geen boodschappen hoeft te doen, is fijn maar vooral dat je niet hoeft te piekeren van “wat zullen we nu weer eens eten?” én dat er gerechten bijzitten die je nog nooit hebt gemaakt. Ik ben eigenlijk wel apetrots, hoor.

Advertenties

12 gedachten over “Een soort kookworkshop

    • Ja, voor ons voor 2 personen, maar je kunt ook anders bestellen. Voor 3, pak je keer 3. Je moet er alleen even aan denken want de meeste recepten zijn altijd voor 4 personen, dacht ik. Voor één persoon kan ook, dacht ik.

  1. Op de receptkaarten staan toch precies de hoeveelheden per 2 personen? Rechts boven in bij het ‘stappenplan’ in foto’s. Je hoeft zelf helemaal niet te rekenen of te vermenigvuldigen of zo. Het zijn kolommetjes. Onder de 2 staat precies wat je nodig hebt.
    Maar heel leuk dat jullie er ook plezier aan beleven. Wij zijn al bezig aan de vijfde doos. Tegenwoordig met 5 maaltijden erin. Helemaal goed!!

  2. Fijn dat jullie er lol van gehad hebben. Ik hou het gewoon bijmijn roerbakdingen of een stukje vlees met een aardappel, dat bevalt prima 😃

  3. Ik heb mij er wel eens in verdiept, maar het is niets voor mij. Te veel dingen die ik eigenlijk niet lust of liever niet eet.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s