Herfstig in Artis

Afgelopen vrijdag was ik weer eens in Artis. Het zou goed weer worden, maar… nee, het regende een beetje.

Misschien daarom zag het er wat herfstig uit en was het rustiger dan bij mooi weer. Ik had een heel fijne dag, moet ik u zeggen.

Ik heb heel mooie foto’s gemaakt, meerdere  leuke filmpjes, de bomen kleurden fraai en er bloeiden toch nog heel wat. Ook daarvan heb ik foto’s gemaakt. Ik maak er maar een fotoblogje van. De zwarte kuifmakaken zaten met z’n vijfjes gezellig in een lieflijk kluitje bij elkaar, de olifanten stonden achter een hek te wachten op hun portie groente uit de eetbare tuin, de beverratten genoten en knaagden druk op hun wortels en andijvie. Kortom iedereen was tevreden en genoot op zijn of haar manier.

10 gedachten over “Herfstig in Artis

    • Ja, wij ook. Een heel leuk olifantje en hij blijft zo braaf bij zijn moeder en zijn half-zus. Dat kon ik van mijn oudste zoon niet zeggen, hahaha! En ik er maar achteraan met een oude kinderwagen met zoon 2 erin.

      • Ja Ria, Wieneke en haar man waren voor een week in een huisje in Schoorl aan de kust, niet ver van ons en zo zijn wij daar heengegaan om elkaar weer eens live te zien en zij had ook een ets van mij gekocht. Het was een heel gezellige dag!

    • Ja leuk hè? Vroeger wilde ik altijd een klein olifantje en later toen ik wat ouder werd, zei ik erbij, dat hij wél klein moest blijven. Dat zou ik van deze ook wel willen, haha.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s