Familiebijeenkomst

Mijn schoondochter Linda was jarig op zondag 1 oktober en zij trakteerde op een bezoek aan het dierenpark Amersfoort. Het is gezellig om elkaar af en toe te ontmoeten, de beide opa’s en oma’s, onze jongere zoon was erbij en de oom van Linda,ook  haar broer en het kleine zoontje Kian, onze beide kleinkinderen Mare en Rein, dat was het, dacht ik. Er ontbrak maaréén persoon, want die moest eigenlijk op twee verjaardagen tegelijk wezen en dat kon niet in dit geval. Zij koos voor wie haar ’t eerst gevraagd had, jammer!  Wij dronken wat lekkers en aten taart, zongen ‘Lang zal ze leven’en daarna bekeken wij uitvoerig de tuin, gelegen midden in een prachtig bos. Heel anders dan mijn geliefde Artis dus.  Mare nam de kleine Kian bij de hand en zorgde dat hij alles goed kon zien en vertelde wat voor dieren hij zag. Af en toe waren wij wat mensen kwijt maar toch vonden wij steeds elkaar terug. En weet u wat ook zo leuk was? Wij zagen ook andere families.  Zij wonen daar namelijk. Zij worden daar goed verzorgd, krijgen altijd op tijd te eten en te drinken en als ze ziek zijn, komt er een dokter bij. IK heb wat foto’s gemaakt van enkele families. Ik zal de namen erbij zetten. Hier komen ze:

  de familie Ringstaart (van de Maki tak)

 de familie Baviaan

 

de andere tak

de familie pinguïn:   “Allemaal verzamelen”  Ziet u hem, die met de snavel wijd open?

en de familie Vis.

Natuurlijk waren er nog veel meer families, maar u krijgt al vast een indruk, zeg maar.

Update:

101 weblog

Advertentie

11 gedachten over “Familiebijeenkomst

 1. het is altijd moeilijk iedereen bij elkaar te krijgen en het grootste deel was er toch. Gezellig hoor met al die families. Iets nieuws geleerd met de foto’s? 🙂

 2. Er is altijd wel een minpuntje te vinden, dat er iemand niet kan of wil, maar het weer is heel belangrijk en de gezelligheid met wie er wel was het allervoornaamste!

 3. Ondanks de ene afwezige was het een familiedag. Het is niet anders, alle leden bij elkaar zien te krijgen is vaak moeilijk.
  Toch een gezellige dag, aan de foto’s te zien.

 4. geinig! die dieren zullen jou inmiddels ook wel als familie beschouwen. Ik heb in mijn tuin de families ekster en eekhoorn. De familie merel is dit jaar totaal afwezig, dit jaar allemaal bezweken aan het Usutu virus.

  • Ha, daar ben je weer, Tagrijn. Ik begon mij net zorgen om je te maken.

   Eigenlijk is dit een hartewens van mij: door Zuid-Afrika te trekken of door Kenia, voor het landschap en de dieren natuurlijk.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s