Het been

Soms denk ik wel eens ’s avonds laat wat het leukste of het mooiste of het droevigst is, wat ik die dag meegemaakt heb. Ik moet dat trouwens eens gaan opschrijven, want het zou de moeite waard kunnen zijn en vergeten doe je dat snel. Het heeft iets filosofisch, vind ik, wat ik niet van mijzelf verwacht had. Het was gisteren wel iets concreets, hoor. Je kon het gewoon zien en  je verbazen. Op zich zelf had het niets filosofisch. Maar het was wél iets geheel onverwachts. Een heuse verrassing. Nou, hier komt-ie dan: een bijzonder been. Ik mocht er een foto van maken. Kunt u ook mee genieten. Een koninklijk been en ik heb de primeur. O zo. Wat zegt u ervan?

Advertentie

24 gedachten over “Het been

  1. ik weet het! Je zei: …dus het is een kunstbeen. (ik ken in het dorp een man met .een kunstbeen, maar of het behaard is weet ik niet, ik zie hem altijd aangekleed.

    • Dat zou wel mooi zijn, een kunstbeen met haren.
      Nee, ik zei: een koninklijk been. Maar het is maar een grapje; alleen de sok is koninklijk ofwel ik vind dat onze koning zulke sokken zou moeten dragen als hij in functie is dan.
      Het zal een raadsel blijven. want ik heb geheimhouding beloofd.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s