Gróót verlof

Ik bén er weer, beste lezers. Ik weet niet wat mij mankeerde, maar ik had na de Kerstdagen, het Oude Jaar, het Nieuwe en tevens de verjaardag van kleinzoon Rein én na mijn eigen verjaardag nergens puf meer voor. Hoe ik mijn dagen doorgekomen ben, ik zou het niet meer weten. De goede bedoeling was er wel, hoor. Steeds dacht ik: “Morgen ga ik weer aan de slag…” maar nee, er kwam niets van. Ach, het zal wel ergens goed voor zijn.

Wél heb ik mijn weblog geprint en er een ringbandje omheen laten zetten. Ik heb zo al heel wat logboeken waarin ik kan herlezen, als ik dat wil, steeds een jaartje vol. Misschien vind u het leuk om er een paar te bekijken. Het zijn ze niet allemaal, hoor, maar dan krijgt u een indruk. Ik kies altijd met zorg een voorplaat uit en Kwaster maakt de letters erbij. Kijk, deze is van afgelopen jaar: Boeli speelt met een elektriciteitsdraad. Nee, is niet gevaarlijk.

 

Advertentie

10 gedachten over “Gróót verlof

  1. had ik dat ook maar gedaan, uitprinten en inbinden, ik ben zoveel boeiende belevenissen kwijt door die crash indertijd. als ik een enkele, die ik wel heb geprint, herlees denk ik…tjeemie, wat heb ik toch veel leuke interessante dingen meegemaakt.Ik heb tegenwoordig ook gewoon geen tijd om te schrijven, terwijl ik het toch zo graag doe. Ik beperk mij tot de correspondentie met kinderen en kleinkinderen, en dat zijn er nogal wat.

  2. Ben je een beetje bijgekomen intussen? Het waren ook hectische dagen als ik het zo lees.

    Goed idee, je weblog inbinden, de mooiste stukjes uitkiezen en er een jaarboek van te maken. Ik denk er over na.

  3. Goed idee, het ziet er zeker gelikt uit. Kun je in een apart logje uitleggen hoe je dat aanpakt en waar of bij wie dat geregeld kan worden? Kunnen de foto’s uit de logjes er ook bij? Van die dingen, Thé, van die dingen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s