Gordelroos

Zo was ik kerngezond, zo bleek ik gordelroos te hebben. Het is een heel vervelende ziekte: erg besmettelijk en ook nog zeer pijnlijk.  Voorzien van een pak pillen en pijnstillers ben ik naar huis gestuurd en nu moet ik genezen. Ik hoop dat het niet zo lang gaat duren, maar er is geen pijl op te trekken, is mij verteld. Dus mocht u even niets van mij horen, dan weet u waar het aan ligt. Ik word in de watten gelegd en men verwent mij, voor zover dat dan mogelijk is. Potdorie.

21 gedachten over “Gordelroos

  1. Zeg dat wel. Beterschap. Gelukkig heb je goed gezelschap (het is toch niet besmettelijk voor Boelie mag ik hopen? En wat moeten je huisgenoten doen om het niet ook te krijgen? Zomaar wat vragen, alleen antwoorden als je er fit genoeg voor bent hoor; ik durf ze wel te stellen nu ik zie dat je een logje weet te schrijven ;-)) Veel sterkte ermee.

  2. Wat kan ik anders dan je liefde en sterkte toewensen – helaas heb ik geen avatartoverstaf voor je …

  3. o Treesje, wat rot! Een van mijn vriendinnen heeft het deze winter gehad, ihals, borstpartij, alles deed pijn. Ze s nu aan het genezen, dus is niet meer besmettelijk maar het doet nog steeds pijn.
    Hou je taai, en maar een poosje niet meer naar Artis.

  4. Getver wat akelig voor je. Ik weet niks van gordelroos maar ik hoop dat het helpt dat het voorjaar elk moment kan losbarsten. Sterkte!

  5. Het is gewoon waardeloos en het doet echt pijn. Een soort schrijnen is het. Je kunt er werkelijk niks aan doen behalve pijnstillers slikken en veel rust nemen. Het moet domweg uitvieren. Ik heb zelf jaren geleden een heel kleine aanval gehad en dat was al niet fijn. Je zag aan mijn ‘gordel’ niks, maar de huisarts ontdekte ineens toch nog een paar pukkeltjes. ‘Als er pukkeltjes komen, dan is het ergste leed wel geleden’, zei hij. En dat was ook zo. Beterschap, meisje.

  6. Beterschap. Een aantal jaren geleden heb ik het ook gehad. het zat ook even in mijn oog, maar dankzij heel oplettende artsen is er geen schade ontstaan. Het is idd pijnlijk en heeft vaak te maken met een tekort aan weerstand. Doe het rustig aan en zorg goed voor jezelf.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s