Grrr…gordelroos

We hebben nog veel meer meegemaakt in Leuven en we hebben het ontzettend gezellig gehad samen. Maar om daar nu nog over te schrijven, ja dát is er niet van gekomen.  Het is ook de schuld van die ellendige gordelroos, wat een rotkwaal is dat. Eigenlijk is die nog steeds niet over, eerst alsmaar pijn en dan weer verschrikkelijke jeuk… maar binnenkort zal het toch wel over zijn, mag ik hopen.

  

Dan maar iets anders, beste lezers. Ik heb veel  gelezen tijdens de weken van ‘het lijden aan…’, zoals ik het voor mijzelf noem.  Ik ga niet al die boeken opsommen, maar van één boek heb ik heel intens genoten. Een krankzinnig, hilarisch, geestig en spannend boek “De Spaanse kat” van Hans Dorrestijn. Het zijn ooit stukjes in het Parool geweest, toen kwam het in losse boekjes uit en mijn uitgave is een dik boek met alle avonturen erin. Alleen ik weet niet of het nog te koop is ergens, want het is al uit 1992. Maar dan moet u er maar een beetje moeite voor doen, -als u het wilt lezen- zou ik zeggen. Je kunt nu eenmaal niet alles zomaar kopen. Het is een aanrader, absoluut ! U zult er een gelukkiger mens door worden, zeker als u een griepje onder de leden hebt of een andere nare kwaal, maar ook als u kerngezond bent, dan helemaal natuurlijk. Nou, veel plezier ermee.

10 gedachten over “Grrr…gordelroos

 1. Wat akelig voor je. Ik heb gordelroos even gegoocheld want ik wist niet precies wat het is. Maar lijkt me heel pijnlijk en ik begrijp dat je ook nog een lange nasleep kan hebben.. Gelukkig lees je graag 🤓 Sterkte hoor. 💐

 2. Gordelroos is geen pretje
  Maar ik lift mijn petje
  Voor jou sterke vrouw
  Herstel nu maar gauw

  En verzin maar snel een nieuw verzetje
  Met het hoofd fier omhoog
  En strijdvaardigheid in het vizier
  Dan vergaar je toch het meeste plezier

  Een versje van likmevesje van Joyce 😁

 3. Jezelf niet overvragen, jezelf de rust gunnen en straks als het echt voorjaar wordt jezelf overgeven aan het mooie weer en de tijd er voor nemen om er van te genieten. Langzamerhand zul je dan denk ik gaan merken dat het herstel toch bezig is om zich te voltrekken, maar het gaat langzaam, ik weet het. Sterkte.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s