Een drukke week

Een drukke week,  aangezien ik steeds twee maal naar de fysiotherapeute moet om op een loopband te gaan lopen zonder ook maar één meter vooruit te komen, wel een half uur lang.

Een drukke week omdat ik al om half 9 bij de pedicure moest zijn, in alle vroegte, zeg maar. Ik ben van nature geen ochtendmens, zoals u zult begrijpen.

Een drukke week, omdat onze kleinkinderen kwamen logeren. Wij gingen met ze naar de dierentuin in Tuitjenhorn. Het regende die dag gelukkig niet, maar er stak wel een frisse wind op. We hebben alle dieren gezien en veel foto’s gemaakt. We hebben warme chocolademelk gedronken, Rein en Mare mét slagroom. Rein had het zo fijntjes aangekondigd: “Mochten ze toevallig vragen of ik er slagroom bij wil, zeg dan maar ja en Mare ook, denk ik, Opa”. Een slim jochie.

**

Verder hebben ze veel geknutseld en kwam aldus mijn pas aangelegde knutseldoos**  heel goed van pas. Ook hebben ze enthousiast en veel  getekend. Ik zal hier er wat van laten zien.

Ook hebben ze naar Ajax – Benfica gekeken en omdat ze nu allebei op voetballen zitten, leverden ze er deskundig commentaar bij, wat heel leuk voor Opa was. Zo vloog de tijd voorbij. Ik heb weinig voor mijzelf kunnen doen en dat is wel raar, hoor. Maar het was wel gezellig.

** Alles wat ik tegenkom en wat bruikbaar kan zijn, doe ik tegenwoordig in een grote doos en het moet zo raar niet lopen, of ik heb het. Kantjes en bandjes, verf en lijm, eierdozen, allerlei papieren, nou ja, werkelijk van alles. Zo, ik ben weer bij en u? Heeft u zich wel vermaakt de vorige week??

 1. Mare. 2.Rein 3 Mare  4 Rein
Advertentie

15 gedachten over “Een drukke week

 1. Nou en of! We deden een ‘rondje van een week’: Twee dagen Tilburg, een dag Mechelen, een dag Gent, een dag Brugge en twee dagen Rotterdam. Nu weer in it heitelân, maar moet nog even bijkomen 🙂

 2. De week bezet, dat zijn drukke dagen. Fijn dat er een dierentuin in de buurt is, altijd een gewild doel.
  Die doos met dingetjes is handig hè, hadden wij vroeger toen we nog aan surprises deden, er zat altijd iets bruikbaars in.
  Jammer dat de therapie niet opschiet, misschien is het nog te vroeg voor reultaren.

 3. Kleinkinderen, het is dan altijd druk, maar hartstikke leuk! Ik herken het Therese. Ik was ook deze week flink in de weer met mijn kleinkinderen, knutselen, tekenen, spelen met lego, kermis, verhaaltjes voorlezen, grapjes maken, samen dansen, samen verhalen verzinnen. Het was geweldig leuk, maar ook wel fijn, om weer zelf thuis aan de slag te gaan.

 4. Wat doen jullie toch altijd weer veel leuke dingen! Klasse hoor.
  Ik kan helaas niet altijd reageren: net een staaroperatie achter de rug. Poeh, ik vond dat best spannend. Nu herstellen en dan straks vast weer een heldere kijk op alles!

   • Dank je wel.

    Ik ben vandaag naar de opticien geweest. Ze hebben voorlopig (en gratis!) “vensterglas” in mijn rechterdeel van de bril geplaatst. Het blijft behelpen, maar beter dan niets. Over 6 weken kan pas een definitieve oogmeting gedaan worden. Ik zie inmiddels wel wat beter, maar nog wel wazige vlekken. Poeh, men zegt dat het een fluitje van een cent is: een staaroperatie. Nou, dan ben ik vast een mietje…. 🤔

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s