Nieuws, nou ja nieuws, tja…

Het wordt de hoogste tijd voor een nieuw logje. Al is het maar om achteraf te weten wat ik toen (= nu) allemaal deed. Ten eerste ben ik al een paar weken met de looptherapie bezig. Twee keer in de week bij de fysiotherapeute op een loopband, die zij iedere keer óf in snelheid omhoog zet óf qua helling. Nou, ik voelde het vanochtend wel wat in mijn kuiten. En dan zo mogelijk iedere dag nu 35 minuten zonder halt te houden lopen. Ik heb minder pijn dan in het begin maar een lolletje is het niet, hoor. Het lijkt niet op mijn plezierige wandelingen van vroeger met nu eens hier kijken dan daar weer wat foto’s maken, honden fotograferen en een praatje maken met de hondenbaas of bazin. Maar het is niet anders. Ik doe maar braaf wat mij gezegd wordt. Verder ben ik eindelijk weer aan het schilderen geslagen, dieren, mensen en kinderen* voor mijn dierentuinexpositie-plan, eventueel dan. Nou en dan ruim ik dan hier, dan daar wat op en maak schoon. Daar gaat ook al gauw flink tijd in zitten en zo zijn mijn dagen snel gevuld en gauw om. Ik kom dus eigenlijk tijd te kort, maar dat zullen veel mensen wel hebben. En dan nog iets geks en dat is het volgende. Aan de overkant is een mooie modezaak, zoals u misschien wel weet en die zijn de laatste dagen van oktober al begonnen met de kerstverlichting op te hangen. Dat komt er eigenlijk op neer, dat wij met onze grote ramen twee maanden in de kerstsfeer zitten én ’s nachts liggen dan, in ons bed. Wij hebben er niet echt last van, maar een beetje raar vinden wij het wel. Zeker nu in de tijd van HET MILIEU, vindt u niet? Voor ons vangen dus de donkere dagen vóór kerst  pas erna aan. Ik heb er wat foto’s van gemaakt zodat u een indruk krijgt. Nou beste lezers, dit was het dan weer. Houdt u taai en … nou ja, wat u verder leuk vindt, gewoon doen!

14 gedachten over “Nieuws, nou ja nieuws, tja…

 1. Niet fijn, die oefeningen, als je er dan maar prettiger door gaat lopen. De loopband zou een wandeling kunnen nadoen, zou mooi zijn.
  Die kerstverlichting, nu al. Balen hoor.

 2. Alles voor het goede doel, moet je maar denken. Maar leuk lijkt het me zeker niet. Die modezaak spoort gewoon niet. Het zal wel LED verlichting zijn, dus minder belastend, maar het blijft idioot. Ik denk niet dat mijn nieuwe jas daar vandaan gaat komen 😉

 3. Wat moet moet even voor je benen en je lijf moet je maar denken en je kunt toch ook wel gewoon nog naar buiten voor een rondje? Of heb je daar dan geen zin meer zin? Die kerstverlichting is belachelijk natuurlijk, zeker als het ook nog eens de hele nacht door brandt.

 4. T zal inderdaad wel van die LED verlichting zijn. Hier in Rotterdam hangt ook alles al tot aan de strot vol met lichtjes. Tis natuurlijk de bedoeling dat je van blijheid door al die sfeer spullen koopt, want die hele wintercollectie moet natuurlijk ook weer verkocht.
  Loop ze. Was gisteren, ook stevig doorlopend, in Blijdorp. Nog wel even halt om foto te maken van zwemmende ijsbeer. (zij onder water, ik achter glas)

   • was die warme dag en lekker stil. De leeuwenwelpjes waren niet te zien. Als ze buiten mogen, hebben ze gelukkig wel een groot veld waar ze kunnen hollen, dat was in het verleden wel anders.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s