Een heel dikke boom

Dit is ‘m geworden, de héél dikke boom in Artis. Met die kinderen erin kan je zien hoe dik hij wel niet is is, dacht ik, maar toen ik een maal bezig was, kon je de kinderen wel goed zien maar bijna niet dat het een boom is. En dan is het ook nog vreselijk moeilijk een plataan te tekenen. Met allemaal dikke bobbels, van ouderdom, denk ik. Ik heb mijzelf dus nogal overschat, maar met mijn uitleg erbij zien jullie vast wel wat het moet voorstellen. En dit is nog lang niet de oudste boom van Artis maar dik is hij wel, vinden jullie ook niet?

Advertentie

13 gedachten over “Een heel dikke boom

  1. In Rotterdam staan ook best veel oude platanen; ze schijnen wel een stootje te kunnen hebben. Vorig jaar (winter 17-18) mooie foto gemaakt van boom op de Westersingel met pak sneeuw. ook mooi. Maar die van ‘jou’ lijkt mij dikker

  2. Helemaal duidelijk hoor, dit is een degelijke oude boom. En leuk hoe die kinderen eromheen klauteren, zoals alle kinderen dat doen. Ik vind het altijd zo grappig in dierentuinen dat buiten de hekjes net zo veel te zien is als erbinnen, daar heb jij ook oog voor.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s