verzoek

003a

Hoewel Thérèse mij daar meermaals om gevraagd heeft, kon ik, wankelend tussen hoop en vrees, niet eerder woorden vinden om aan haar verzoek tegemoet te komen. Zoals zij eerder daarover zelf schreef lag het hier al langer stil.
Vorige week vrijdag bemerkte ik tot mijn schrik dat ze problemen kreeg met spreken. Ik nam haar mee naar de huisarts, die haar naar de eerstehulppost liet brengen. Daar werden snel foto’s gemaakt. Er bleek geen sprake te zijn van een hersenbloeding, maar er waren wel diverse verontrustende afwijkingen te zien. Daarom werd zij opgenomen voor nader onderzoek. Omdat het Pinksteren was werd dat wat uitgesteld en gisteren was de MRI-scan, waarvan we nog geen uitslag hebben. Wel gaf een van de artsen te kennen dat de situatie meer dat zorgelijk is. Vanmiddag is er nog een “punctie”?? en zullen we meer weten over de aard van de aandoeningen.
Thérèse laat u allen hartelijk groeten en hoopt snel weer online te zijn.
Hans

Advertentie

18 gedachten over “verzoek

 1. Jeetje wat een zorgen ineens! 😨 Nu maar eerst het resultaat van de MRI afwachten. Laten we hopen dat het meevalt. Houdt moed, heel veel sterkte en lieve groetjes aan Therese.

 2. Dat is zeker schrikken Hans. Hopelijk valt het mee, we duimen voor jullie. Doe haar de groetjes en een knuffel van mij.

 3. Hans, bedankt voor de informatie. Heel vervelende situatie. Wij hopen voor jullie dat de uitslag van het onderzoek meevalt maar in ieder geval wensen wij Thérèse het allerbeste toe.

 4. Wat een naar bericht Hans. Ik denk aan jullie en leef met jullie mee. Sterkte en breng Thérèse mijn lieve groeten over!

 5. Ik zou Thérèse graag een kaart sturen, en misschien meer mensen. Een beetje belangstelling doet de zieke mens altijd goed. Waar zou ik een kaart naar toe kunnen sturen Hans?
  Margo Dubbeldam Knegjes

 6. dag Hans, inmiddels heb ik van vrienden gehoord van een soortgelijk geval van spraakstoornis bij een diabetes patient. Het was van voorbijgaande aard, na korte tijd kon hij weer gewoon praten. Maar de diabetes blijft en het is geen lolletje. Wij wensen onze Thérèse beterschap, geef haar een knuffel van ons allemaaal.

 7. Ach! En natuurlijk valt mijn oog pas na drie dagen op dit bericht.. lief van je om ons op de hoogte te brengen.
  Geef Therese een stevige kus namens mij, sterkte voor jullie allebei .

 8. Hier schrik ik wel van. Van eerdere problemen wist ik ook nog niet, tijdje offline geweest.
  Ik wens jullie alle sterkte, hopelijk draait Thérèse snel weer kiplekker mee.

 9. Och jee, wij zijn in Engeland geweest en ik lees nu pas je bericht hier. We hopen heel hard dat het allemaal meevalt. Heel veel sterkte en moed gewenst, lieve mensen. Liefs van Harry en mij

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s