Eindelijk in Artis  

Even terug in de week: afgelopen donderdag was ik samen met Hans in Artis. Eindelijk. Het scheen eerder maar niet te mogen: óf ik moest naar een dokter óf er kwam iemand aan huis en dan vooral die hittegolf hè? IK ga echt niet met 40 gr. door Amsterdam lopen. Maar donderdag kon het zowaar. Wij hadden een heerlijke dag. We zagen het jonge gorillaatje heel goed én de babygibbon.

weblog 012

weblog 027

Verder dwaalden wij op ons gemak door de tuin, zowel de dieren bekijkend als de prachtige bloemen en planten. Daar zijn ze goed in, hoor bij Artis. In ieder seizoen, ook ’s winters, is er van een prachtige aanplant te genieten, waaronder veel eetbaars voor de dieren. Verser kunnen ze het niet krijgen en je ziet ze dan ook smullen. En wij? Wij hadden een geweldige dag. Wel een beetje stijf geworden, maar je moet er iets voor over hebben, nietwaar?

weblog 003

Advertentie

16 gedachten over “Eindelijk in Artis  

  1. Wat schattig dat kleine gorillaatje op papa’s rug. Veertig graden is geen temperatuur iets te doen, zo zit je maar te niksen. Wij zijn eindelijk ook weer eens even lekker weggeweest. Als het niet te heet was, was het te nat, of wat anders. Lekker even naar je ouwe vertrouwde dierentuin doet een mens goed.

  2. Heerlijk Therese! Ja met die hitte de stad in is niks, ik denk dat de dieren zich ook prettiger voelen als het niet zo heet is, nu is er vast meer te zien.

  3. Wat zal je genoten hebben. Je houdt echt van dieren, dat is duidelijk. Je tekeningen hebben vaak dieren als onderwerp. Ik ben blij, dat die hittedagen nu voorbij zijn. Ik kan me steeds beter indenken, dat als dit hier elke dag beleef, je ‘smiddags behoefte heb aan een siësta.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s