Eindelijk hier weer een stukje

Dan kunt u  lezen hoe het momenteel met mij gaat. Ik zal u zeggen: “Het gáát… , dan een beetje beter, dan een beetje minder” Ik kan niet erg goed meer lopen, alleen kleine stukjes, want anders is het te vermoeiend. Gelukkig blijven er nog veel dingen over die ik wel kan. En ook uitgaan lukt met hulp van Hans en een rolstoel. We zijn dan ook al 2 keer naar Artis geweest, een keer naar het Rijksmuseum én naar het museum in Alkmaar. Die musea waren er tot dan toe niet van gekomen. 017
Tussendoor lees ik veel en teken en ets met plezier. U ziet dat ik mijn dagen wel doorkom. Bovendien krijg ik heel vaak visite, is wel druk, maar het doet mij ook heel goed. En KAARTEN, KAARTEN ook al in grote getale, kortom ik word zwaar in de watten gelegd, lieve mensen.
018  017
Soms heb ik het wel moeilijk, hoor, maar ja, het blijft moeilijk, nietwaar?

Advertentie

18 gedachten over “Eindelijk hier weer een stukje

 1. Beste Thea

  Ja, ‘wij’ weten er ‘alles’ van – uit eigen ervaring, en nu wel heel heel dichtbij

  Maar goed – nu gaf de huisarts het advies om een middel te gebruiken dan opzienbarende resultaten zou geven / bieden: en wat doe je dan in de terminale fase? Toch maar proberen ..

  Het heet:
  letrozol accord 2,5 mg

  Heel veel sterkte en alle goeds

  Ook aan / voor je partner
  ik weet nu wat het is in zo een situatie mantelzorger te zijn
  de pijn te moeten ervaren van de ander
  terwijl je vrijwel machteloos bent
  hand vasthouden ja, een ritje aanbieden

  Dan maar een grap – ik moet grappen maken – sorry – anders kan ik het niet aan – ik huil al genoeg, heb al verdriet genoeg

  Anderen maken betere grappen – DIE geef ik dan maar door

  Op een muis

  ‘Kan dat ontzettende gedruis
  veroorzaakt worden door een muis?’
  liep iedereen zich af te vragen.
  Ja! Door een muis die door het knagen
  aan zendermasten ongemerkt
  zich elektronisch had versterkt.

  Trijntje Fop

 2. jammer toch, dat we niet meer vroom zijn zoals voorheen; dan zou la petite Thérèse de Lisieux ng een steuntje in de rug voor je kunnen zijn .

 3. Goed om te lezen dat je in elk geval nog een aantal dingen kan doen waar je plezier aan hebt. En dat je in de watten wordt gelegd heb je vast en zeker verdiend.

 4. Lieve Thérèse, wat fijn om weer wat van je te horen. Dat het moeilijk is van tijd tot tijd begrijp ik als geen ander.
  Tof dat jullie de mooie momenten pakken en genieten van wat zo onverwacht nog wél even kan. Dat is goud waard!

 5. Ha Therese! Gisteren keek ik nog om te zien of ik niet een stukje had gemist, maar nu ben je er weer. Natuurlijk is het moeilijk om een nare ziekte te hebben maar jullie maken ervan wat ervan te maken is. Het is een geluk dat je zo’n talent hebt waarmee je je beeldend kunt uitdrukken. En naar buiten gaan is altijd goed. Ik hoop maar op veel mooi weer zodat je nog regelmatig van zulke uitjes kunt genieten.

 6. Ha, ik kijk bijna elke dag en nu eindelijk met succes! Natuurlijk zal het allemaal niet meevallen, maar er zijn toch nog genoeg leuke dingen als ik het zo lees en wat fijn dat je nog lekker creatief bezig kunt zijn! Sterkte ook voor de komende tijd. Groetjes ook aan Hans.

 7. Lieve Thérèse, ik ben blij dat je kunt genieten van jullie uitjes en je creatieve bezigheden. Laat je nog eens zien wat je maakt? Sterkte met alle behandelingen en vervelende dingen!

 8. Fijn om van je te ‘horen. Ook ik gluurde hier regelmatig in de hoop weer een stukje van je te treffen. Gelukkig dat het gaat en dat je je vermaakt. Sterkte.

 9. Ook ik kom nog regelmatig langs. Het is wat je zegt, ik lees dat het gaat….. Ik hoop dat je kunt genieten van de goede momenten die er ook zijn, en natuurlijk mag je heel af en toe het kopje best even laten hangen. Dat hoort er ook bij. Het zou niet goed zijn als je niet merkt dat je wat gezondheid betreft moet inleveren en dat je daar dan verdrietig bij bent. Bij alles wat je verliest hoort ook een stukje verdriet. Maar ook de moed om verder te gaan. Lekker zo af en toe even etsen en tekenen. Dat is ook jouw leven van nu. Fijn dat dat nog een beetje kan.

 10. Hoi Therese, wat fijn om wat van je te horen en wat heerlijk dat je zo actief kan zijn met museum en Artis bezoek. Dat geeft dan ook weer stof tot tekenen, lijkt mij. Een heel hartelijke groet en veel sterkte

 11. Anderhalve maand geleden is het nu. Ik denk aan je en vraag me af hoe het gaat. Prive wil ik jullie eigenlijk niet lastig vallen, hoewel het makkelijk is om een berichtje te sturen tegenwoordig. Ik heb nog even geduld. Sterkte samen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s