Ter geruststelling

Omdat vrijwel  iedereen zich ongerust maakte over ons mogelijke slaaptekort door die enorme feestverlichting aan de overkant, zal ik even wat nadere toelichting geven. Wij hebben in onze slaapkamer een soort luxaflex en tot onze opluchting houdt die genoeg licht tegen om te kunnen slapen. Wel zitten wij –en daar moest ik toch zo om lachen en nóg eigenlijk – tot het einde van het jaar in een huiskamer, die overdadig geïllumineerd is, terwijl Sinterklaas nog niet eens gearriveerd is. Ik heb speciaal een foto gemaakt om u een indruk te geven.
Is er hier verder nog wat gebeurd? O ja, volop. Men is dagen aan het graven geweest; niemand wist waarom of waarnaar maar nu onlangs bleek dat het iets met de waterleiding was. Dat concludeerde Kwaster (Hans) toen hij een kraan opendraaide en er behalve wat stoterig water ook “plof plof plofplof” uitkwam. Vreemd hè dat niemand je daarvan op de hoogte houdt? De boel is nu weer dicht: de mensen en apparaten zijn verdwenen. Er staan alleen nog wat paaltjes e.d. Dus er zal nog iets op het programma staan.
Verder, vandaag met name, stond de timmerman, weer tot onze stomme verbazing maar ook blijde verrassing voor de deur. Hij heeft wat platen neergelegd en komt morgen het een en ander echt doen. U begrijpt misschien niet waarom wij zo verbaasd zijn, maar dat komt omdat hij eigenlijk vorig jaar zomer zou komen, gelijk mét of direct na de schilder. Dus ja, wat zal ik u zeggen?  Na maanden van wanhoop komt er’ licht’ (hihihi) in  timmermans duisternis.  O wat zijn wij heden blij, trala la lala…*Th. neuriet verheugd verder*

 

Advertentie

14 gedachten over “Ter geruststelling

  • Ha Frans, leuk weer van je te horen. Je hebt het goed gelezen. Er gebeuren hier vreemde dingen, maar saai is het niet. Hoe het gaat met de timmerman, dat wachten we maar af. We wachten al zo lang, even langer maakt nu ook niet meer uit. “Het is me toch wat!” zei jij dat vroeger niet?
   Hartelijke groeten!

   • Ja Th, dat zei ik vroeger ook al. En zoals je merkt, het is nog altijd hetzelfde liedje.
    Alles verder goed met jullie? Groet ook Hans van mij.

 1. Ik kreeg net een rekening van de timmerman en zit nog naar adem te snakken. HIJ gaat nu twee weken naar Tenerife in plaats van wijzelf. 🙂 Maar goed, hij kwam tenminste meteen toen we hem belden.

  Het is wel afzien bij jullie momenteel, hoor. Te veel licht en geen water.
  Sterkte!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s